dvakovari

06.04.2014 10:13

Jsme dva kluci - otec a syn. Starší z dvojice je kluk, který vychází ze zkušeností nasbíraných díky času a odvedené práci. Mladší je klučina s ideály a snahou zkoušet nové neotřelé metody, které ne vždy vyjdou. Ale z neúspěchu se poučíme a jdeme  za dalším krásným výtvorem z naší dílny. Již pár let se snažíme o umělecké pojetí tradičního řemesla. Díky ohlasům a vracejícím se zákazníkům, si myslíme že úspěšně. Nepoužíváme žádné lisované, či strojové polotovary. Vše děláme tradiční metodou - kujeme železo dokud je žhavé :)

Vyrábíme kované věci do interiéru i exteriéru. Vyrábíme vše od zásobníku na toaletní papír, pomocníky do kuchyní, přez nářadí ke krbu, svícny, nábytek (postele, židle, křesla, lavice), párty potřeby, zahradní nábytek, hřebíky. Vyjímku netvoří též opravy nářadí - sekery, sekáče, krumpáče.... je jich spousta :) Též vyrobíme cokoliv dle vašeho přání. Vše je vyráběno ručně bez strojově-sériově vyrobených komponentu.

Proto každý kus je originál, když máme 10 výrobků jednoho typu, může se výrobek, který dostanete trošičku lišit od hlavní prodejní fotografie. Všechny výrobky které vytvoříme jsou ošetřeny proti rzi a vypadají krásně spoustu let - jako by byly nové. Budou si je užívat i vaše děti. Zahradní nábytek neodnese vítr.

Výrobky posíláme poštou, či jinou zásilkovou službou. Každý výrobek je pečlivě zabalen, aby nedošlo cestou k vám k poškození. Je také možnost osobního vyzvednutí v Praze.

Je možno vyrobit téměř cokoliv na zakázku. Podle vašeho návrhu, fotografie - něčeho co jste měli doma jako malé děti a nyní by jste chtěli znova mít.

Kontakt

Dva kováři

dvakovari@seznam.cz

Václav Zavřel
Rozvojová 252/3
Praha 6
16500

Václav Zavřel: 774071792Lenka Zavřelová: 775071792

IČ 60105003

Vyhledávání

Štítky

© 2013 Dva kováři - Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode E-shop